Gizlilik Politikası

Biz kimiz

Web sitemizin adresi: https://www.saglikdurumu.com

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

Yorumlar

Ziyaretçiler web sitesinde yorum bıraktığında makale altında gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için moderatör onayı ile yayına alıp ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, erişim sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/ Yorumunuzun moderatörler tarafından onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür olur.

Ortam

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Aski halde web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görseller özelliklerinden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları

Saglikdurumu.com yönetim ekibine ulaşabilmek için https://www.saglikdurumu.com/iletisim/ adresiniz ziyaret etmelisiniz.

Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Analiz

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz? Verilerinizi ne kadar süre tutarız?

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir. Bazı durumlarda yorumlarınız moderatör onayından geçmeyebilir.

İletişim bilgileriniz

Saglikdurumu.com yönetici ekibine ulaşmak için https://www.saglikdurumu.com/iletisim/ adresini ziyaret ediniz.

Ek bilgi

Verinizi nasıl koruyoruz

Veriler, T.C. KVKK (Kişisek Verileri Koruma Kanunu) kapsamında gereken şartlara uygun olarak korunmaktadır. Site üzerinde ki formları kullanarak kişisel bilgilerinizi paylaşmış olursunuz. Bu bilgiler halka açık olduğu için herkes tarafından görülür. Web sitesi bu verileri sunucu güvenlik yazılımları ile korunur. 

Hangi veri ihlali prosedürlerimiz var

KVKK kapsamında sistemlerimiz de saklanan kişisel verileriniz endüstri standartlarına uygun olarak korunmaktadır. Herhangi bir sebeple olası ihlal girişimleri tespit etmek için sistemlerimizde özel tetikleyici bildirimler tanımlanmıştır. Ek olarak sistemlerimizde kişisel verilerin güvenliğine ilişkin kimliği belirsiz girişler tespit edildiğinde KVKK kanunları kapsamında yerel güvenlik güçlerine ivedi olarak ihbarlar yapılır.

Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz

Sosyal Medya platformlarından bizlere ulaşmış olmanız ilgili mecranın paylaştığı profil bilgileri ile sınırlıdır ve saglikdurumu.com sitesinde “kullanıcı” olarak tanımlanır. İlgili kullanıcı grubu Kullanıcı Sözleşmesine aynen tabidir.

Kullanıcı verileriyle ne tip otomatik karar verme ve/veya profilleme yapıyoruz?

Kullanıcı verileri ile herhangi bir otomatik karar verme veya profilleme sistemimiz bulunmamakta.

Sanayi bakanlığı kamuyu aydınlatma yükümlülüğü

Kişisel Veri Koruma Kanunu (KVKK) kapsamı dışında ek bir regülasyona tabi bulunmamaktayız.

Gönderiliyor
Ziyaretçi Oyları
5 (1 Oy)